Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

SOCIAL MEDIA PLAN MAKEN
In 9 stappen naar meer klanten

Hoe word je als bedrijf zichtbaar op social media en trek je meer klanten aan? In dit webinar laat ik je zien hoe je een plan maakt waarmee je stap voor stap naamsbekendheid opbouwt, leads genereert en en nieuwe klanten aantrekt.

IN DIT WEBINAR VERTEL IK JE:

Hoe je in 9 stappen een social media plan maakt voor jouw bedrijf waarmee je ZICHTBAAR wordt en KLANTEN aantrekt.

✔ Hoe je de JUISTE KANALEN kiest om meer klanten te bereiken.

✔ Hoe je WAARDEVOLLE CONTENT maakt waarmee je top-of-mind blijft zonder dat het teveel tijd kost.

✔ Hoe je een waardevol NETWERK OPBOUWT van contacten die naar jouw bedrijf doorverwijzen.

✔ H
oe je een planning maakt voor je sociale media activiteiten zodat je TIJD BESPAART, rust voor jezelf creëert en effectief je DOELEN realiseert.
 
WAT ANDEREN ZEGGEN OVER MIJN WEBINARS:

"Heel inspirerend."

"Wat leg je alles op een prettige manier uit."

"He, he, geen bla bla verhalen. Eindelijk iemand die op een nuchtere manier vertelt hoe je social media voor je kunt laten werken."

"Ik ben na het webinar meteen aan de slag gegaan"
Presentatie door
Anneke van der Voort

Met mijn bedrijf PRminded help ik ondernemers op een authentieke manier zichtbaar te worden en klanten te werven op social media en andere digitale kanalen.

In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe online marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren.
 
Klanten geven terug dat ze mijn pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ZZP'ers en bedrijven in het MKB omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn coaching- en training programma's bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals. 

Ken je ondernemers, trainers, coaches of adviseurs voor wie dit webinar interessant is? Deel dit webinar gerust met je netwerk: