Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

EEN AUTORITEIT WORDEN OP LINKEDIN
Gratis webinar 

Je bent een expert op je vakgebied. Je hebt unieke expertise, een berg ervaring en mooie klanten voor wie je werkt. Maar hoe laat je dat zien op LinkedIn? Hoe trek je daarmee nieuwe klanten aan?
 
IN DIT WEBINAR VERTEL IK JE:

✔ Hoe je met een onderscheidend profiel de juiste klanten aantrekt en beter gevonden wordt op LinkedIn. ️ 

✔ Welke stappen je moet zetten om zichtbaar te worden en een autoriteit te worden op LinkedIn en welke rol je content hierin speelt. ️

✔ De nummer 1 fout die mensen maken in hun updates op LinkedIn en hoe jij die kunt voorkomen. ️

✔ Hoe je een waardevol netwerk opbouwt van contacten die naar jou doorverwijzen.

✔ Wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op LinkedIn.
 

"Heel inspirerend."

"Wat leg je alles op een prettige manier uit."

"He, he, geen bla bla verhalen. Eindelijk iemand die op een nuchtere manier vertelt hoe je LinkedIn voor je kan laten werken."

"Ik ben meteen na het webinar met LinkedIn aan de slag gegaan"
Presentatie door
Anneke van der Voort

Als LinkedIn trainer & personal branding coach help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn 

In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO's en universiteiten in Breda, London en Singapore. Webinars geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma's bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

Ken je ondernemers, trainers, coaches of adviseurs voor wie dit webinar interessant is? Deel dit webinar gerust met je netwerk: