Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

EEN AUTORITEIT WORDEN OP LINKEDIN
Gratis webinar voor ondernemers

Je bent een expert op je vakgebied. Je hebt unieke expertise, een berg ervaring en mooie klanten voor wie je werkt. Maar hoe laat je dat zien op LinkedIn? Hoe trek je daarmee nieuwe klanten aan?
 
IN DIT WEBINAR VERTEL IK JE:

✔ Waar een onderscheidend LinkedIn profiel aan moet voldoen, en waarom een onderscheidend profiel belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. ️ 

✔ Welke stappen je moet zetten om een autoriteit te worden op LinkedIn en welke rol je content hierin speelt. ️

✔ De nummer 1 fout die ondernemers maken in hun updates op LinkedIn en hoe jij die kunt voorkomen. ️

✔ Hoe je ervoor zorgt dat je online autoriteitschap ook daadwerkelijk klanten oplevert.

✔ Wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op LinkedIn.
 

"Heel inspirerend."

"Wat leg je alles op een prettige manier uit."

"He, he, geen bla bla verhalen. Eindelijk iemand die op een nuchtere manier vertelt hoe je LinkedIn voor je kan laten werken."

"Ik ben meteen na het webianr met LinkedIn aan de slag gegaan"
Presentatie door
Anneke van der Voort

Met mijn bedrijf PRminded help ik ondernemers op een authentieke manier zichtbaar te worden en klanten te werven op social media en andere digitale kanalen.

In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe online marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren.
 
Klanten geven terug dat ze mijn pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ZZP'ers en bedrijven in het MKB omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn coaching- en training programma's bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals. 

Ken je ondernemers, trainers, coaches of adviseurs voor wie dit webinar interessant is? Deel dit webinar gerust met je netwerk: