BOOST JE ZICHTBAARHEID OP LINKEDIN

Word top-of-mind en trek de juiste klanten aan
21 april 10.00 - 11.00 uur

Jouw gegevens

Kies je tijdstip

woensdag
21
april
10.00 CEST
AANMELDING BEVESTIGEN

BOOST JE ZICHTBAARHEID OP LINKEDIN
Gratis webinar 

IN DIT WEBINAR ONDER ANDERE...

✔ ZICHTBAAR worden op een onderscheidende manier.

✔ Van bericht naar KLANT. Hoe doe je dat? 

✔ LEF krijgen om je kennis te delen in een blog, miniblog of video

✔ OPVALLEN maar wel op een manier die bij je past


✔ De NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN op LinkedIn 

​​​​​​​
"Heel inspirerend."

"He, he, geen bla bla verhalen. Eindelijk iemand die op een nuchtere manier vertelt hoe je LinkedIn voor je kan laten werken."

"Ik ben meteen na het webinar met LinkedIn aan de slag gegaan"

Presentatie door
Anneke van der Voort


Als LinkedIn expert help ik ondernemers/zzp'ers in de zakelijke dienstverlening zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn 

In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Ook werkte ik als docent op diverse HBO's en universiteiten in Breda, London en Singapore. Met mijn kennis en ervaring weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn kan werken voor jouw bedrijf en hoe jij op een authentieke manier klanten aantrekt die passen bij jou als ondernemer.

Klanten geven terug dat ze mijn strategischepragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma's bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals. 

​​

Ken je ondernemers, trainers, coaches of adviseurs voor wie dit webinar interessant is? Deel dit webinar gerust met je netwerk: