Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

GRATIS WEBINAR
​In 3 Stappen je Onderscheidend Profileren op Social Media

Hoe zorg je dat je opvalt op social media? Dat je je onderscheidend profileert zodat je makkelijker de juiste klanten aantrekt?

IN DIT WEBINAR ONTDEK JE:

  • Hoe je nog beter boven water krijgt wat jou echt onderscheidend maakt. 
  • Hoe je dat vervolgens laat zien op social media, onder andere op je LinkedIn-profiel.
  • Hoe je bepaalt wie je ideale klant is en hoe belangrijk dit is voor je profilering op social media.
  • Hoe je ook in je berichten op social media je onderscheidende vermogen laat zien en hiermee jezelf en je bedrijf op een authentieke manier zichtbaar maakt.

Wat anderen zeggen over eerdere webinars:

"Ontzettend inspirerend."
"Alles wordt zo heerlijk helder uitgelegd."
"Ik weet nu echt wat ik kan doen om online succesvol te zijn."Presentatie door
Anneke van der Voort

Met mijn bedrijf PRminded help ik ondernemers op een authentieke manier zichtbaar te worden en klanten te werven op social media en andere digitale kanalen.

In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe online marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren.
 
Klanten geven terug dat ze mijn pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ZZP'ers en bedrijven in het MKB omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn coaching- en training programma's bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals. 

Ken je ondernemers, trainers, coaches of adviseurs voor wie dit webinar interessant is? Deel dit webinar gerust met je netwerk: